2019 Audi A7 Sportback 50 TDi Quattro

birevim faizsiz araba

Yeni Audi A7’nin 2019 yılına damga vurduğu bilinmektedir. 2019 Audi A7 Sportback 50 TDi Quattro modeli; sahip olduğu eşsiz tasarım özelliklerinden dolayı son yılların en çok ses getiren aracı olmuştur. Bu modelde aradığınız her detayı bulabilirsiniz. Bu araç ihtişamlı bir araç kullanmak isteyenler için idealdir. Ayrıca, dinamik özellikleriyle dikkat çekmektedir. Konfor konusunda benzerlerine fark atmaktadır. Rekabetin inanılmaz boyutlara ulaştığı günümüz otomotiv dünyasında yarışçı rekabet unsurlarını sonuna kadar taşımaktadır. Aracın sahip olduğu en güzel özelliklerden birisi de hiç şüphesiz kullanıcılarına sunmuş olduğu kocaman bagajıdır.

Audi A7 Sportback; oldukça geniş iç mekan konforuna sahiptir. Bunun yanı sıra, geniş yükleme alanı sunmasıyla gönülleri fethetmektedir. Aracın kaliteli malzeme ve işçiliğe sahip olması; farklı bir detay olarak ön plana çıkmaktadır. Audi A7 Sportback’te aradığınız her şeyi bulabileceğinizi yukarıda söylemiştik. Örneğin, bu araç, bir makam aracı kadar gösterişlidir. Aynı zamanda, yarışçı karakteriyle sportif özellikler taşımaktadır. Kısacası, günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilir. Güçlü bir motorunun olması ve dört tekerden çekiş özelliğiyle bilhassa zorlu sürüş koşullarında kullanıcılarına avantajlar sunmaktadır.

Audi A7 Sportback Kullanıcı Yorumları

Audi A7 Sportback hakkında yapılan yorumlara baktığımızda aracın iç mekan özellikleri başta olmak üzere donanımı ve fiyatı hakkındaki yorumların yaygın olduğunu söyleyebiliriz. Aracı kullanan herkes, iç mekan genişliği ile işçilik ve malzeme kalitesi hakkında övgü dolu yorumlar yapmaktadır. Fakat, araç hakkında yapılan birtakım olumsuz yorumlar bulunmaktadır. Örneğin, aracın arka camlarının tam olarak açılmaması; eksi hanesine yazılmaktadır. Bunun yanı sıra, araç içerisinde bulunan dokunmatik yüzeylerin leke tutması; birçok kullanıcının şikayet ettiği bir durumdur.

Audi A7 Sportback hakkında yapılan kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Sürüş kişiselleştirme özelliği ve ekran çözünürlüğü konusunda kullanıcılar çok memnundur. Bu detayların birçok araba modelinde olmadığını belirtmek gerekir. Bu bağlamda, Audi A7 Sportback; rakiplerine fark atmaktadır. Ancak, navigasyon haritasının güncel olmamasından birçok kişi şikayet etmektedir. Buna ek olarak, head-up displayın olmaması; aracın eksi hanesine yazılmaktadır.

Audi A7 Sportback Teknik Özellikleri

Audi A7’nin boyutlarında oldukça iri bir sedan karoserle karşılaşmak söz konusudur. Bu yapının dinamik tasarım detaylarıyla hafifletilmesine çalışılmıştır. İç mekan konforu açısından bu araca gemi gibi araba tarzında yakıştırmalar yapılmaktadır. 2019 Audi A7 Sportback 50 TDi Quattro; 4969mm uzunluk, 1908mm genişlik, 1422mm yükseklik özelliklerine sahiptir. Bunun yanı sıra, bagaj hacmi, 535 litredir. Araç dizel olmakla beraber sekiz ileri otomatik ve 4X4’tür.

2019 Audi A7 Sportback 50 TDi Quattro; 975 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır. Motor özellikleri; V, turbo, önde ve uzunlamasına olarak bilinmektedir. Altı silindirli motor olmakla beraber subap sayısı 24’tür. Aracın silindir hacmi; 2967cc olarak bilinmektedir.

birevim

9 Comments

  • Fiyatları yurtdışına bakıldın mı alınması imkansız araçların başında geliyor, ancak araç olarak çok şahane bir araç

    • Merhaba Uğur Bey,
      2019 Audi A7 Sportback 50 TDi Quattro şahane bir araç ancak doların rekor seviyelerde olduğu şu günlerde bu araçların fiyatı normalin çok çok üstünde seyrediyor. Dolayısıyla alıcı yelpazesi azalıyor.

  • Aracın en büyük özelliği 4×4 olmasıdır, bu tarz sedan bir sportback araçta 4×4 şanzuman bulunması çok nadirdir

  • Audi, hem konfor hemde kalite anlamında gerçekten bir numaralı bir araç üreticisi. A7 ile rakiplerinden bir adım daha önde olacağı kesin

  • Her gencin hayalinde bir Audi vardır, araç performans olarak çok güçlü. Kalitesini anlatmaya gerek yok Alman kalitesi mevcut. Motor olarak TDI yakıt tüketiminde cimri davrandırır diyemeyeceğim, bu araca sahip olanları yakıtı kafaya taktığını düşünmüyorum.

  • Audi A7 çok kaliteli bir araba, fiyatı çok yüksek ama gerçekten hak ediyor 🙂

  • Audi A7 sistemsel olarak çok iyi bir araba keşke böyle bir arabaya sahip olabilsem

Leave a Comment

fourteen − 6 =