2020 Hyundai i10 Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

birevim faizsiz araba

Dünyanın en çok tercih edilen otomobil modellerini bünyesinde barındıran Hyundai; geçtiğimiz ay yeni Hyundai i10 2020 modelini tanıtmıştır. Yüksek teknoloji ürünü olmasıyla öne çıkan bu aracın bilhassa ince ve zarif nitelikler taşımasıyla dikkat çektiğini söylemek gerekir. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de merakla beklenen bu modelin fiyat listesinden tutun da tüm özelliklerini bu yazıda bulabilirsiniz. Bu sayede, 2020 yılı içerisinde Türkiye’de satışa sunulması planlanan bu araç hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hyundai i10 İnceleme

Hyundai; 2020 yılının yaz aylarında keskin hatlara sahip olmasıyla öne çıkan Hyundai i10 modelini piyasaya sürecektir. Bu modelin zamanın çok ötesinde olduğunu ifade etmeliyiz. Ayrıca, üç farklı motor seçeneğiyle satışa sunulması sayesinde benzerlerinden farkını ortaya koymaktadır. Hyundai i10; bilhassa yüksek performans vaat etmesi, lüks iç tasarımı ve geniş oturma alanı sayesinde tüm beğenileri üzerinde toplamaktadır.

Maksimum güç 66kW, maksimum tork 96Nm ve üç silindir olmak üzere motor özelliklerine sahiptir. Bunun yanı sıra, 156 km/s maksimum hız sunmaktadır. Ortalama 5.3lt yakıt tüketimi bulunmaktadır. Ayrıca, 252 litre bagaj hacmine, 2425mm aks mesafesine, 3670x1680x1480mm ölçülerine sahiptir. Beş ileri manuel şanzıman ve beş ileri otomatik şanzıman seçenekleriyle tercih sebebi olduğunu ifade etmek gerekir.

Yeni Hyundai i10 Hangi Farklı Özelliklere Sahip?

Yeni Hyundai i10’nun birçok farklı özelliği bulunmaktadır. Her şeyden önce, bagaj kapağının genişlediğini söylemek gerekir. ASR-Elektronik Patinaj Önleme Sistemi bulunmaktadır. Buna ek olarak, yüksekliği azalırken genişliği ise artmıştır. Tüm bunların yanı sıra, araç içerisinde ABS, ESP, Bluetooth, Isofix, Fonksiyonel Direksiyon ve Elektrikli Camlar gibi eşsiz özellikler bulunmaktadır.

Aracın iç tasarımı ise harika nitelikler taşımaktadır. Orta konsol ve dekoratif kaplamayla kaplanmış koltuklar; aracın dikkat çeken özellikleri arasında bulunmaktadır. Düz ve geniş ızgarası, eski modellere kıyasla daha kısa olan tamponu ve Matrix LED kullanımının bu modelin öne çıkan özellikleri arasında olduğunu söylemek gerekir. Bu modelin fiyatları ise 108.300 TL ile 126.400 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

birevim

6 Comments

    • Merhaba Sevgi Hanım,
      Genel olarak araç fiyatları pandemi dolayısıyla arttı.

  • i10 gerçekten son zamanların en hızlı gelişen aracı oldu, çok hoşuma gidiyor

  • Hyundai i10 2014 model sahibiyim, çok güzel bir araç yol tutuşu ve konforu mükemmel.

  • Hyundai i10 2020 modelinde gerçekten göz alıcı bir tasarımla gelmiş, eski tasarımlara oranla keskinleşmiş köşeler mevcut

  • Hyundai i10 çok güzel araba, eskiden kullanma fırsatım olmuştu sonradan satmak durumunda kalmıştım

Leave a Comment

3 + fifteen =