2020 Yeni Kasa Nissan Juke Teknik Özellikleri

birevim faizsiz araba

Yeni kasa Nissan Juke; sahip olduğu teknik ve tasarım özellikleri sayesinde büyük beğeni toplamaktadır. Gelin hep birlikte, bu modelin özelliklerine şöyle bir göz atalım!

2020 Yeni Kasa Nissan Juke İnceleme

Yeni nesil Nissan Juke; sahip olduğu teknik özellikleri sayesinde aradığınız yüksek performans ve güç özelliklerini sonuna kadar sunmaktadır. Bu araç; Nissan’ın İngiltere’deki fabrikasında üretilmiştir. 4210mm uzunluk, 1983mm genişlik, 1595mm yükseklik özelliklerine sahiptir. Bunun yanı sıra, 2636mm aks aralığı ve 422 litre bagaj alanı bulunmaktadır. Daha çok yükleme alanı isteyenler için ise katlanan koltuklar sayesinde 1088 litrelik hacim sunulmaktadır.

Aracın motor kısmı; eski modellere kıyasla daha gelişmiş nitelikler taşımaktadır. Ancak, şimdilik tek tip ünitenin olduğu söylenebilir. 1.0 litre turbo benzinli motor özelliğine sahip yeni kasa Nissan Juke; aynı zamanda 117 ps 200 nm tork güç vaat etmektedir. Ortalama yakıt tüketimi ise altı ileri şanzımanla 112g/km, yedi ileri DCT otomatik şanzımanla 110 g/km olmaktadır.

2020 Yeni Kasa Nissan Juke Donanımları Hangi Özelliklere Sahiptir?

Nissan Juke; bilhassa aydınlatma özellikleri sayesinde dikkatleri üzerine çekmektedir. Led aydınlatma ekipmanlarının önceki modellere kıyasla dış alanlarda belirgin farklar yarattığı bilinmektedir. Bunun yanı sıra, 19 inçlik jantlar,  yedi inçlik TFT renkli gösterge ekranı, sekiz inçlik dokunmatik multimedya ekranı, Android Auto ve Apple CarPlay desteği, TomTom altyapılı navigasyon sistemi olmak üzere etkili donanımları bulunmaktadır. Ayrıca, sekiz adet hoparlörlü BOSE Personal Plus ses sistemi özelliklerinin de fark yarattığını söyleyebiliriz.

Yeni kasa Nissan Juke; sahip olduğu diğer detaylarla da beğeni toplamaktadır. Yaya ve bisikletli algılama ve acil frenleme sistemi asistanı; güvenilir bir sürüş vaat etmektedir. Trafik işaretlerini tanıma özelliği, ilk kez bu modelde sunulan adaptif hız sabitleyici; modelin dikkat çeken özellikleri arasında bulunmaktadır. 360 derece çevre görüş sistemi, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip asistanı, kör nokta uyarı sistemi ciddi anlamda beğenilen özelliklerdir. Aracın kırmızı tavanlı siyah renkli Premiere Edition versiyonu ise sınırlı şekilde satışa sunulmaktadır.

birevim

7 Comments

  • Nissan Juke 2020; tasarımıyla gerçekten çok etkileyici bir otomobil olmuş. Fiyat olarak baktığınızda rakiplerine oranla daha iyi

    • Merhaba İsmail Bey,
      Nissan bu senede farkını ortaya koyarak güzel bir tasarım eseri ortaya çıkarmışlar. Ancak pandemi sebebiyle yeni araçların gelişi sıkıntılı. Bu nedenle bu araçları yollarda görmemiz biraz zaman alacak.

  • Acayip etkileyici bir tasarımı var, fiyatı ne kadar olacağı netleşti mi pandemi sonrası bir artış var mı?

    • Merhaba Uğur Bey;
      Pande sürecinde araç üretimleri durduğundan, çokfazla araç satışı ve ülkemize gelen araç bulunmamaktadır.

  • bende de 2018 Juke var, Nissan Juke biz kadınlar içinde çok ideal bir araç, kullanımı gayet rahat

  • İç tasarımsal olarak muhteşem bir yenilik yapmışlar, dış tasarımda da daha keskin yapılar oluşmuş bence yakışmış 🙂

  • Juke 2020 kasasına hasta oldum resmen. Dış tasarımıyla muhteşem bir keskinlik, iç tasarımıyla da muhteşem bir kalite şovu yapmış

Leave a Comment

three × 3 =