Harley-Davidson Motor Modelleri ve Fiyatları

birevim faizsiz araba

Harley-Davidson bir ABD şirketidir. 1903 yılında ilk motosikleti üreten firma günümüzde dünyanın en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Kadın, erkek motorları üreten firma özel yapısı ve dizaynı ile milyonlarca insanı peşinden sürüklemeyi başarmıştır. Ülkemizde uzun süredir birçok farklı modeli satılmaktadır.

Harley-Davidson Softail Slim Modeli

Harley-Davidson softail slim modeli özel yapısı ve güçlü motoru ile gezi yapmak isteyenlerin ilk tercihidir. Klasik motor sesinin yanında, güçlü şasisi, özel tarzı, özel tasarım farkları, özel süspansiyon sistemi ile engelleri rahatça aşmanıza olanak sağlamaktadır. Güçlü performans sunan motora sahip model 29 bin Euro fiyat etiketiyle birlikte sunuluyor.

Harley-Davidson Fat Bob Modeli

Harley-Davidson Fat Bob modeli üç farklı renk seçeneği ve 114V-Twin motoru ile birlikte sunuluyor. Rahat sürüş pozisyonuna sahip tasarımı, yüksek ve güçlü şasisi, özel yolcu koltuğunun yanında şehir caddelerinde ataklık sağlayan motosiklet firmanın en özel seçenekleri arasında yer alıyor. Fat Bob modeli ülkemizde 28.900 Euro başlangıç fiyatıyla sunuluyor.

Harley-Davidson Fat Boy Modeli

Harley-Davidson Fat Boy modeli ülkemizde dört farklı renk seçeneği ile sunuluyor. Milwaukee-Eight 114 V-Tin motoru ile sunuluyor. Lakester disk jantlar ve özel yolcu ile sürücü koltuğu ile sunulan motor rahat bir gezinti için gerekli heybete sahiptir. Ülkemizde Fat Boy modeli 35.900 Euro’dan başlayan satış fiyatıyla sunuluyor.

Harley-Davidson Pan America 1250 Modeli

Harley-Davidson Pan America 1250 modeli özel tasarıma sahip modellerden birisidir. Özellikle doğada keşif yapmak isteyenler için özel karenaj ile dayanıklılık seçenekleriyle birlikte sunuluyor. Arazide gezmek isteyenler için tasarlanan model ek teknolojiler ile her türlü sürüş tarzında gerekli güveni sağlıyor. Pan America 1250 modeli 28.800 Euro ile satışa sunuluyor.

Harley-Davidson Electra Glide Revival Modeli

Harley-Davidson Electra Glide Revival modeli açık mavi renk seçeneğiyle sunuluyor. 1969 yılında üretilen klasik modeli modernize edilerek yeniden sunulması dikkat çekiyor. Defansif sürüş sistemleri, Apple CarPlay özelliği, 114 motor gücü, hemen fark edilen özel silueti ile bu klasik model 45.800 Euro’dan başlayan fiyatıyla dikkat çekiyor.

Harley-Davidson Road King Modeli

Harley-Davidson Road King modeli özellikle uzun yolculukları tercih edenler için tasarlanmış bir seçenektir. 107 V-Twin motoru, özel sürücü ve yolcu koltuğu, bagaj için hazırlanmış çantalar, dört farklı renk seçeneği ile birlikte, bu model 37 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla birlikte sunuluyor.

Harley-Davidson Road Glide Special Modeli

Harley-Davidson Road Glide Special modeli düşük selesi, çok sayıda özelliği ve ilginç tasarımı ile öne çıkan bir modeldir. Güvenlik için eklenmiş RDRS standart özelliği, bilgi ve eğlence sistemleri, 114 V-Twin motoru ek özellikleriyle performans arayanlar için hazırlanan model 43.600 Euro başlangıç fiyatıyla sunuluyor.

Harley-Davidson Ultra Limited Modeli

Harley-Davidson Ultra Limited modeli klasik tasarımdan uzakta, ancak rahat bir uzun yol motosikleti olarak dikkat çekiyor. RDRS sistemi, özel karenaj yapısı, dikey sürüş için gerekli tasarım özellikleri, yüksek ve güçlü şasisi ile tercih edilebilir bir motordur. Özellikleri arasında çok sayıda renk seçeneği bulunan Ultra Limited ülkemizde 45.900 Euro’dan başlayan fiyatlar ile sunuluyor.

Harley-Davidson Tri Glide Ultra Modeli

Harley-Davidson Tri Glide Ultra modeli modernizmi ve klasikliği sevenler için tercih edilen bir modeldir. 114 motor gücü, eşsiz ve hassaslığa izin veren tasarımı, uzun yollarda soğutmalı güç üretmedi ve özel eğlence ile sürüş noktaları ile öne çıkan bir modeldir. Bu model 64.100 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

birevim

Leave a Comment

one × 2 =