Ototrink Nedir? Nasıl Araba Alınır ve Satılır?

birevim faizsiz araba

Ototrink ikinci el araba piyasasına yeni bir soluk getiren firmalardan bir tanesidir. Firma online olarak fiyat teklifi vererek insanların araçlarını satmalarına imkan tanımaktadır. Ücretsiz ekspertiz hizmeti, kolay araç alış ve kolay araç satış hizmetini de sunmaktadır. Sizlerde bu hizmetten yararlanmak için yapmanız gereken siteyi girerek fiyat teklifi almak olacaktır. Basit bir şekilde sunulan bu hizmetten yararlanabilecek olan herkes araçlarını belirli şartlara uymaları halinde rahatça hiç uğraşmadan satma şansına sahip olabiliyorlar. 2016 yılında hizmet vermeye başlayan sistem yenilikçe aynı zamanda güvenli yapısıyla bu sektörde hizmetini vermektedir.

Ototrink Nedir?

Ototrink tarafından 2016 yılından itibaren sunulan sistem uzun süredir Avrupa piyasalarında olan bir yapıyı ülkemize yaşıyor. Güvenilir, standart üzerinde hizmet seçenekleri ile yapılmaktadır. İlk işlem olarak aracınıza ücretsiz bir şekilde online teklif verilmektedir. Bu teklif ile aracınız için özel bir pazarlık yapma durumunuz olmuyor.

Teklif sizi tatmin ederse ikinci adımı atmanız gerekiyor. Yani şirketin belirlediği noktalardan randevu talep etmelisiniz. Ekspertiz işlemi için yapılan bu seçenekle aracınız detaylı bir şekilde incelenecektir. Eğer dedikleriniz dışında bir sorun yoksa internet üzerinden yapılacak olan teklif geçerliliğini koruyacak ve satış işlemi yapılacaktır. Ancak dediğiniz dışında herhangi bir sorun varsa fiyat tekrar revize edilecektir.

Ototrink Nasıl Araba Satılır?

Ototrink üzerinden araç satmak istiyorsanız yapmanız gereken fiyat teklifi almak olacaktır. Model, yılı, detayları, araç detayları ve kilometre yazılmalıdır. 200 bin kilometrenin üzerinden 2005 modelin altında olan araçlar için fiyat verilmemektedir. Fiyat teklifi belirli aralıklarda size gelecektir. Bunun yapılmasının nedeni araç hakkında net bilgi edilmemiş olmasıdır.

Eğer aracınızda bilmediğiniz bir sorun varsa sizden daha düşük bir fiyat verilecektir. Ancak aracınız tamamen anlattığınız gibiyse size en yüksek teklif üzerinden işlem yapılacağını da eklememiz gerekiyor. Fiyat teklifi sizi tatmin ederse hemen randevu almanız gerekiyor. İlk olarak yaşadığınız şehir daha sonra ekspertiz merkezini seçmeniz gerekiyor. Adınız, soyadınız, mail ve telefon numaranızı yazmanız yeterli olacaktır.

Ototrink Hizmeti Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Ototrink tarafından sunulan online fiyat teklifi hizmetinden yararlanmak istiyorsanız yapmanız gereken fiyat teklifi almak olacaktır. Ancak firma belirli standartlar içerisinde olmayan araçlar için teklif sunmamaktadır. Ağır hasar kaydı olan, pert kaydı bulunan, 2005 modelin altında olan ve 200 bin kilometrenin üzerinde olan araçlara fiyat teklifi verilmiyor.

Kamyon, kamyonetler içinde teklif sunulmuyor. Bunların dışında olan ancak listede bulamadığınız araç için onlarla iletişime geçmeniz isteniyor. Yaşayacağınız her türlü sorun veya aksilik için fiyat teklifi almanızda fayda var. Bu sistem de hiçbir zorlama bulunmuyor. Siz ne zaman vazgeçmek isterseniz o zaman satıştan çıkmanıza müsaade edildiğini de eklememiz gerekiyor.

birevim

6 Comments

  • Araba satmak için kendileriyle görüşüp çok kısa sürede satışı gerçekleştirdik çok ilgililer 🙂

  • Ototrink yeni çıkan bir sistem mi yoksa uzun süredir var mı? güvenilir mi acaba?

    • Merhaba Sevim Hanım,
      Birkaç yıldır hizmet veren bir sistemdir. Bu sektördeki diğer firmaları da inceleyip karar vermekte fayda vardır.

  • Ototrink sistemini sayenizde duydum gerçekten çok iyi sistemleri varmış 🙂

Leave a Comment

nine + eleven =