Hepsiburada Araçlı Kurye Ne Kadar Kazanır?

birevim faizsiz araba

Teknoloji sayesinde iş bulup çalışmak isteyenlerin önüne farklı seçenekler çıkmaktadır. Takdir edersiniz ki, e-ticaret; her geçen gün daha popüler hale geliyor. İnsanlar; bilhassa Covid-19 döneminde mağazaları gezip alışveriş yapmak yerine internetten ürün siparişi vermeyi tercih ediyorlar. Yemek, giyim kuşam, teknolojik ürün ve daha birçok kategorideki ürünleri internetten sipariş etmek ve bu ürünlere en kısa sürede ulaşmak; içerisinde bulunduğumuz çağın güzelliklerinden yalnızca birisi! Sipariş ettiğimiz ürünlerin evimize gelmesine araçlı kuryeler aracılık ediyorlar.

Hepsiburada; Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi olarak bilinir. Her gün sayısız kişinin bu siteden alışveriş yaptığı aşikardır. Müşteri sayısı devamlı olarak artan Hepsiburada; araçlı kuryeleri ile müşterilerinin siparişlerini en kısa sürede onlara ulaştırır.

Hepsiburada Araçlı Kurye Olmak İsteyenler Neler Yapmalılar?

Her şeyden önce, Hepsiburada’nın anlaşmalı olduğu kargo şirketinin Hepsijet olduğunu ifade etmek gerekir. Hepsiburada sitesinden alışveriş yapan tüketiciler; hızlı kargo sayesinde ürünlerine en kısa sürede erişirler. Hepsiburada araçlı kurye olmak isteyenlerin 18 yaşından büyük olması gerekiyor. Buna ek olarak, kişinin ehliyetinin olması da şarttır. Ayrıca, sabıka kaydı olmayan, geçmişte ehliyetine el konulmayan, herhangi bir ceza almayan kişiler tercih edilerek işe alınırlar. Bunun yanı sıra, iş başvurusu yapan erkek adayların askerlik ile herhangi bir alakasının olmaması gereklidir.

Hepsiburada araçlı kurye olarak çalışmak isteyenlerin araçlarının nitelikleri de önem taşır. Dağıtıma uygun, büyük bir araca sahip olanların avantajlı olduğunu söylemek gerekir. Araçlı kurye olarak çalışmak isteyenlerin Hepsijet üzerinden başvuru yapması beklenir. Sitede bulunan başvuru formu doldurulmalıdır. İş başvuru formunda kişinin adı ve soyadı, TC kimlik numarası, doğum tarihi, e-mail adresi, telefon numarası, eğitim durumu, yaşadığı il ve ilçe, şirketinin olup olmadığı, sahip olduğu aracın özellikleri, kargo tecrübesinin olup olmadığı, herhangi bir sertifikaya sahip olup olmadığı gibi bilgiler yer alır. Bunun yanı sıra, Hepsiburada; araçlı kurye olarak çalışmak isteyenlerin en kötü ihtimalle 2010 ve üzeri model araçlara sahip olmasını diler.

Hepsiburada araçlı kurye olarak çalışmak adına başvuru yapanlara değerlendirme sonuçları en geç yedi gün içerisinde iletilir. Bilhassa sms ile sonuçların iletildiğini söylemek gerekir.

Hepsiburada Araçlı Kurye Maaşları

Hepsiburada; çalışanlarına en iyi şartları sunmayı hedefler. Teslimi yapılan her paket başına 4 TL ödeme yapar. Bu noktada, günde 40 paketi adresine ulaştıran kişilerin 160 TL kazanacağını ifade etmeliyiz. Sonuç olarak, başlangıç seviyesinde günde 40 teslimat yapan araçlı kuryelerin aylık ortalama 4 bin 830 TL kazanacağı söylenebilir.

Hepsiburada’nın deneyimli çalışanları günde en az 100 teslimat yaparlar. Bu noktada, günlük 400 TL kazanacaklarını ifade etmeliyiz. Ancak, takdir edersiniz ki, araçlı kuryelerin birtakım giderleri de olacaktır. Kira ve yakıt giderleri düşünüldüğünde araçlı kuryenin günlük ortalama 250 TL kazanacağını söylemek mümkündür.

birevim

Leave a Comment

7 − 5 =