2020 Faizsiz Araba Kampanyaları

2020 yılına girmeden birçok araba markası, avantajlı kampanyalarına devam ediyor. Yılsonu fırsatlarından yararlanmak için almayı düşündüğünüz model hakkında bilgi toplayın ve kampanyaları kaçırmayın.

birevim faizsiz araba

Yerli otomobil modelleri için taşıt kredisi kampanyası başlatan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, 0,49 ve 0,69 faiz oranları ile hizmet veriyor. Otomobil markaları ise 2019 yılsonu faizsiz taşıt kredisi kampanyaları ile tüketicilerine farklı modeller sunuyor. Peki, faizsiz araç kredisi kullanarak alabileceğiniz otomobil modelleri hangileri ve kampanyalı satış fiyatları nedir?

Yılın son günlerinde otomobil markalarından beklenen hareket geldi ve birçoğu stoklarını eritmek, satış hedeflerine ulaşmak için yeni ve karlı kampanyalar yapmaya başladılar. Örneğin, tüm Renault hafif ticari araç modelleri için 50 bin liraya kadar, 12 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ve 3 bin lira takas indirimi seçeneği var. Bununla birlikte, Clıo HB, Clıo Sport Tourer Ve Megane Sedan gibi modellerde Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank taşıt kredisi paketinde 36 aya kadar vade seçeneği ile yüzde 0,69 faiz fırsatı bulunuyor.

Ford aynı holding çatısı altında olduğu Yapı Kredi ile anlaşmalı faizsiz taşıt kredisi fırsatı sunuyor. 2019 Yıl Sonu Satış Kampanyaları ve Faizsiz Taşıt Kredisi Avantajları  Kamu bankaları ile anlaşma yapmayan markanın kampanyaları şu şekilde:

Düzenlenen kampanya kapsamında;

  • Ford Fiesta ve Yeni Ford Focus Titanium model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 77.000 TL, 12 ay sıfır faiz,  Ford Tourneo Courier Journey model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 72.000 TL, 36 ay, %0,49 faizli taşıt kredisi,
  • Ford Kuga, EcoSport ve Focus Trend X Benzinli model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 60.000 TL, 24 ay yüzde 0,99 faiz oranlı taşıt kredisi fırsatı sunulacak.

Toyota markası 2019 Yıl Sonu Satış Kampanyaları ve Faizsiz Taşıt Kredisi Avantajları Toyota Finans sistemi ile Toyota Hilux modelini satın alan kişiler için geçerli kıldı. En fazla 12 ay vadeli olmak üzere 60 bin liraya kadar taşıt kredisi faizsiz olarak kullandıran Toyota, araç sahibi olmak isteyenlere kampanyasını duyurdu. Ayrıca Toyota C-HR ve Toyota Coralla modellerinde de sıfır zam garanti ise yüzde 0.69 vade farkı ile 36 ay vadeli taşıt kredisi paketinden yararlanma hakkı sunuluyor.

Hyundai hazırladığı kampanyada sıfır faiz ve Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank taşıt kredisi kampanyası ile de 0.49 ya da 0.69 faizle taşıt kredisi kullanma fırsatı sunuyor.

  • Hyundai Elentra 2019 modelinde 100 bin 368 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken 3 bin liraya varan takas desteği ve 30 bin lira 12 ay faizsiz taşıt kredisi desteği ile satılıyor.
  • Hyundai i10 2019 modeli için ise 74 bin 720 liradan başlayan fiyatlar veya 50 bin lira 24 ay yüzde 0,49 faiz oranı ile kredi verilecek.
  • Hyundai i20 2019 modeli için ise 85 bin 400 liradan başlayan fiyatlar ve 50 bin liraya kadar 24 ay vadeli yüzde 0,49 araç kredisi kampanyası seçeneği sunulacak.
birevim

10 Comments

  • Faizsiz kredi seçeneklerinde esnaflara da uzun vade faizsiz veriyorlar sanırım bir tanıdığım yararlanmıştı

      • merhabalar, birarabam da faizsiz seçenek var mı, esnaf olamk şartları değiştirir mi?

        • Merhabalar;
          Birarabam firması faizsiz, peşinatsız, taksitle araba alma firması sunmaktadır. Esnaf olmak şartları değişmemektedir.

  • Faizsiz peşinatsız araba vermeleri muhteşem bir şey, taksit ödeme imkanım olduğu an başvuracağım

  • Hangi firmayı önerirsiniz faizsiz senetle araç için, birde senet imzalatıyorlar mı yoksa kredi gibi bir belge mi imzalıyoruz? Bankaya bildirme durumu var mı?

    • Merhaba Sezen Hanım,
      Senetle araç almak için Birarabam’ı tercih edebilirsiniz. Birarabam sektörde en çok tercih edilen firmalardan biridir.

  • Birarabam bu alanda gerçekten rakiplerine fark atıyor, ödeme seçenekleri falan baya rahat

    • Merhaba Deniz Hanım,
      Birarabam müşterilerinin uzun vadede sıkıntı yaşamayacağı ödeme planları oluşturmakta. Böylece kişiler rahatça araç sahibi oluyor.

  • Faizsiz araba kampanyalarından birarabam’ı öneririm bende, herkes çok memnun o şirketten

Leave a Comment

seven − six =