Alfa Romeo Araba Modelleri ve Fiyat Listeleri

birevim faizsiz araba

Alfa Romeo, İtalyan bir otomobil üreticisidir. İlk olarak 1910 yılında Milano şehrinde bir aile tarafından kurulan firmanın ambleminde şehrinde amblemi olan kırmızı haç işareti bulunmaktadır. 1960’lı yıllarda zirve noktasına ulaşan firma 1986 yılında Fiat grubuna dahil olmuştur.

Firma ilk zamanlarda daha çok ticari araç üretirken günümüzde binek tarzda otomobil ve SUV araçlar üretmektedir. Ülkemizde bu araçlardan 5 farklı model sunulmaktadır. Bu modeller Quadrifoglio, GIULIA, GIULİETTA, STELVIO ve TONALE Konsept modelleri satılmaktadır. Tek kapılı ürettiği modellerle bilinen araç spor tarzda ki tasarımı ile kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Uzun süredir ülkemizde de satış yapan firma’nın genelde büyük şehirlerde satış ofisleri ve yetkili servis ağları bulunmaktadır. Ürettikleri bazı araçlar direkt olarak satış yapılmasa da sipariş üzerine ülkemize getirilmektedir.

Alfa Romeo GIULIA Modeli ve Fiyatı

Alfa Romeo GIULIA firmanın modelleri arasında yeni katılmıştır. Gelişmiş sürücü desteği sistemleri, kusursuz tasarımı, 50/50 ağırlık dağılımı ve maksimum konfor için Alfa Link Süspansiyon özellikleri bulunmaktadır. Özel tasarımı ile güçlü ve güzel bir görünüme sahiptir. Gösterişli siluetinin yanında iç tasarımında ki yumuşak hatlar farklı bir stile sahip olmasına sahip olmasına olanak tanımaktadır. F1 vites, otomatik vites, geniş iç ekran ve her türlü konforun bulunduğu detayları ile dikkat çekmektedir.

Ülkemizde 4*2 ve 4*4 olmak üzere iki farklı seçenekle benzinli olarak sunulmaktadır. GIULIA 2.0 200 beygir Sprint RWD 4*2 modeli 490 bin TL, GIULIA 2.0 280 beygir benzinli 4*4 modeli 545 bin TL’ye satılmaktadır. Bunlara ek olarak birçok opsiyon ve ek paket tercihi de yapılabilmektedir.

Alfa Romeo GIULİETTA Modeli ve Fiyatı

Alfa Romeo GIULIETTA, ilk olarak 2010 yılında üretilmeye başlandı. Ülkemizde en çok satılan model olarak bilinmektedir. Hatcback olan araçta tasarım çizgilerini korumak, araca güçlü bir hava kazandırmak için tüm detaylar özel olarak planlanarak hazırlanmıştır. İçerisinde rahat hissetmeniz için tüm detaylar düşünülürken aynı zamanda güçlü motoruyla araçtan maksimum verim almanız sağlanmaktadır.

GIULIETTA ülkemizde iki farklı donanım seçeneğiyle dizel olarak sunulmaktadır. 1.6 JTD 120 beygir motor seçeneğine sahip iki modelden birisi Sprint donanımı diğeri TI donanım seçenekleri ile sunulmaktadır. Fiyatları 229.900 TL ile 249.900 TL olarak sunulmaktadır. Bu araca istenirse 12 bin TL opsiyon kullanılarak panoramik açılabilir cam tavan eklemesi de yapılabilmektedir.

Alfa Romeo STELVIO Modeli ve Fiyatı

Alfa Romeo STELVIO ülkemizde markanın sattığı tek SUV modelidir. Aracın dış tasarımında sportif ve stil ön planda bulunuyor. İç tasarımda ön bölümde bulunan deri kaplama, spor direksiyon, yol bilgisayarı, otomatik vites detayları ile birlikte özel bir havaya sahip olduğu fark ediliyor. Aktif kör nokta sistemi, trafik ve yol yardım asistanı, şerit takip asistanı, hız sabitleyici, trafik işareti ve sürücü dikkat asistanı bulunmaktadır.

Alfa Romeo Stelvio iki farklı motor ve donanım seçeneğiyle ülkemizde satılmaktadır. 4×4 çekişli olan bu araçların ikisi de benzinli motor olarak sunuluyor. Stelvio 2.0 200 beygir Sprint donanım seçeneği 575 bin TL, Stelvio 2.0 280 beygir Veloce donanım seçeneğine sahip olan araç 625 bin TL fiyat ile satışa sunuluyor. İki donanıma ek olarak farklı performans eklemeleri ve opsiyon seçenekleri bulunuyor. İsterseniz tüm paketi 40 bin TL vererek araca eklettirmeniz mümkündür.

birevim

Leave a Comment

nineteen − fourteen =