2020 Temmuz Ayı Otomobil Kampanyaları Faizsiz Araba Fırsatı!

Uygun faiz oranları ile vatandaşlar taşıt kredisi kullanabilecekler.  Araç satın almak isteyen kişiler kampanyaları yakından takip ediyorlar. Otomobil firmaları da vatandaşları kendilerine çekmek için çeşitli avantajlı kampanyalar düzenleyerek seslerini duyuruyorlar. Sıfır araç alımında fiyat indirimlerinin yanı sıra, uzun vade seçenekleri bulunuyor. Bankalar da vatandaşların daha kolay bir şekilde kredi çekebilmesi için çeşitli düzenlemeler yaptı. Kredi kampanyaları sayesinde vatandaşlar uygun ödeme koşulları ile araç satın alabiliyorlar. Vatandaşlar tarafından sıkça araştırılan bu kampanyalar yüzleri güldürdü.

birevim faizsiz araba

Hangi Markalar Kampanya Düzenliyor?

Kampanya düzenleyen markalar arasında Nissan, Fiat, Toyota, Hyundai, Honda, Ford, Renault ve daha fazlası yer alıyor. Her bir araç markası kendi resmi internet sitesinde duyuru yaparak kampanyaları paylaşıyorlar. Ünlü araba markalarının 2020 senesinin Temmuz ayında kampanya yapacağı biliniyor. Bu kampanyalar ile vatandaşlar hayallerindeki arabanın sahibi olabiliyorlar. Örneğin kampanya düzenleyen araba markalarından olan Renault, Clio modeli için yalnızca 750 TL taksit ile ödeme planı sunuyor. Yeni Clio Joy 1.0 Sce 72 Bg otomobilini almak isteyen kişiler kampanyadan faydalanabiliyorlar. Aracı almak isteyenler geri ödemeyi 39 ay vade ile yapabiliyor. Üstelik faiz oranı yüzde 0,94’tür. Buna göre ilk 4 ay yapılması gereken ödeme 750 TL, kalan aylarda 2 bin 569 TL’dir. Ödemelerin yapılmasına Eylül ayında başlanacaktır. İlk 4 ay boyunca yalnızca faizin ödemesi yapılır. Kalan aylarda ise hem ana para hem de faiz ödemesi yapılacaktır.

Renault Megane’a Uygun Fiyatlardan Sahip Olabilirsiniz

Kampanya kapsamında vatandaşları sevindiren bir diğer marka da Renault Megane’dır. Sedan Joy 140 BG otomobil için perakende satın alımda geçerli kampanyası sayesinde cebinizden uygun bir fiyat ödeyerek aracın sahibi olabilirsiniz. Belirlenmiş olan fiyatın içine kasko ve trafik sigortası dahil edilmemiştir. Megane Sedan için ortalama C02 salınımı 119 ile 126 arasındadır. Yakıt tüketimi ise 5,2 ile 5,5 km arasında değişiklik göstermektedir. Model üzerinden gösterilen aksesuarlarda farklılık olabileceğinden soru sormakta fayda var. Kampanyadan faydalanmak için yetkili satıcılardan aracı satın almanız gerekiyor. Kampanya stoklarla sınıtlıdır. MAİS hem kampanaya bitiş tarihini hem de kapsamını değiştirme hakkına sahiptir. Daha detaylı bilgi almak isteyen kişiler Renault yetkili satıcılarını ziyaret edebilirler.

Hangi Marka Araç Ne Kadar?

Toyota marka aracı Yaris modelinden almak isterseniz Temmuz ayında anahtar teslim fiyatı 120 bin TL olacaktır. Wolkswagen için 2020 ayı temmuz ayına ait anahtar teslim fiyatı 143 bin TL’dir. Audi 2020 senesi için, A3 Sportback modeline anahtar teslimi için 289 bin TL ödenmesi gerekiyor. Taşıt kredisi paketine göre, yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır km binel araç alınması halinde yüzde 0,49 ile yüzde 0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi sunulacak.

birevim

8 Comments

  • Araba fiyatları o kadar çok çabuk artıyor ki hangi ara araba alabileceğiz bilmiyorum, araba fiyatları ne zaman durur onuda kestiremiyorum.

  • Araba fiyatlarına ara ara kampanya getiriyorlar ama fiyatları o kadar çok arttı ki, sıfır araba yok bayilerde

  • Otomobil kampanyaları yapıyorlar ancak sıfır araba yok ikinci el araçlarda da çok fazla para var

  • Kampanyaları çok kısa sürede bitiriyorlar, aylık kampanya yapıyorlar sanırım

    • Merhaba Elif Hanım,
      Kampanyalar kısa süreli olabiliyor çoğu zaman örneğin bu sadece temmuz ayı için geçerli olan kampanya idi.

    • Merhaba Sena Hanım,
      Piyasadaki araç sıkıntısından ötürü kampanya yapılacağını sanmam.

  • Pandemi sürecindeyiz ve araçlar kısıtlı geldiğinden kampanyalar çok kısıtlı süreyle oluyor, iyi takip etmeliyiz

Leave a Comment

9 − 6 =