2020 Opel Corsa Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Alman araba üreticisi Opel, yeni model Corsa’yı satışa sundu. Keskin hatlara sahip Corsa’nın bazı teknik özelliklerine ve görüntüsü hakkında detaylı bilgilere birlikte göz gezdirelim.

birevim faizsiz araba

2020 model Opel Corsa modelinde, Full LED Matrix aydınlatma sistemi ilk kez kullanıldı. Full LED Matrix, uzun farların açısını gerçek zamanlı olarak filtreleyebiliyor. Bu farlar, sürücünün daha iyi görmesine ve daha iyi görülebilmesine yardımcı olan ileri teknoloji aydınlatma sistemine sahiptir. Opel’in kullandığı Full LED Matrix farlarla çevrili geniş bir ön panjur mevcut. Aracın içerisinde bulunan kamera sistemi, karşı şeritte bulunan araçları algılayarak ışıkları buna göre ayarlar.

2020 Opel Corsa’da 2 adet dizel motor ve 1 adet benzinli motor bulunuyor. 8 ileri otomatik şanzımanla birlikte 1.5 litrelik 100 beygire sahipken, ikincisi 1.2 litrelik 130 hp çıkışlı 4 çeker özelliğe sahiptir.

Corsa, Corsa F ismi ile satışa sunulacak. Yeni model öncekine göre 108 kg daha hafif. Yeni modelin bagaj hacmi 285 litre olan eski modele göre 309 litreye yükseltilmiş.

Tasarım açısından önceki modele göre birçok farklılık bulunuyor. Özellikle deri koltuklar son derece konforlu dizayn edilmiş. Ön camı eskiye göre daha az eğimli tasarlanmış. İç tasarım ve yüksek performans açısından zevkli bir dekora sahip olan Opel Corsa F modelinin Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı. Almanya’da ise 13.999 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Opel Corsa 2020 Özellikleri:

Motor:

Silindir Sayısı:4

Maksimum Güç: 90 KW(ps)

Maksimum Tork: 130 Nm

Performans:

Maksimum Hız: 188 km/s

İvmelenme: 8,7

Tüketim:

Şehiriçi: 8.2 lt/100 km

Şehirleerarası: 5.2 lt/100 km

birevim

Leave a Comment

nineteen + five =